بانک صادرات ایران بنا بر رسالت خود، حضوری پررنگ در استان کهگیلویه و بویراحمد داشته و در راستای حمایت از آحاد جامعه و توسعه اقتصادی استان، گامهای بلندی برداشته است. این بانک با پرداخت 6 هزار و 720 فقره انواع تسهیلات در بخشهای مختلف، چتر حمایت خودش را برای بهبود معیشت مردم و رونق کسبوکارها گشوده است.
به گزارش صدای بانک از روابطعمومی بانک صادرات ایران، این بانک در استان کهگیلویه و بویراحمد با پرداخت 5000 فقره انواع وامهای قرضالحسنه و حمایتی به مبلغ 8 هزار میلیارد ریال، نقش مهمی در حمایت از مردم استان و کمک به فرزندآوری، ازدواج جوانان، تأمین ودیعه مسکن مستأجران و اشتغالزایی استان داشته است.
بانک صادرات ایران در استان کهگیلویه و بویراحمد، 1110 فقره وام فرزندآوری به مبلغ 1100 میلیارد ریال، 638 فقره وام ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ 2200 میلیارد ریال، 3252 فقره سایر وامهای حمایتی در بخشهای مسکن روستایی و اشتغالزایی به مبلغ 4 هزار و 700 میلیارد ریال به مردم استان پرداخت کرده است.
همچنین بانک صادرات ایران 1720 فقره انواع تسهیلات به مبلغ 15 هزار میلیارد ریال به بخشهای مختلف اقتصادی استان همچون کشاورزی، صنعت و معدن، خدمات و بازرگانی و ساختمان و مسکن پرداخت کرده است.
بانک صادرات ایران در استان کهگیلویه و بویراحمد با 19 شعبه و 169 کارمند، علاوه بر پرداخت تسهیلات، خدمات بانکی را در اقصی نقاط شهرها و روستاهای استان به مردم ارائه میدهد. از طرفی دغدغههای اجتماعی مردم نیز مهم بوده و کارکنان این بانک در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خود، در تمام حوادث و رویدادهای تلخ و شیرین در کنار مردم استان هستند. از جمعآوری کمکهای نقدی برای کمک به نهادهای خیریه گرفته تا تحویل بستههای معیشتی و لوازم التحریر به دانشآموزان در کنار مردم هستند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با مرکزیت شهر یاسوج، در دل رشته کوههای زاگرس میانی جای گرفته و به دلیل طبیعت بکر و چشماندازهای خیرهکننده، به «عروس زاگرس» شهرت یافته است. وجود جنگلهای انبوه بلوط، آبشارهای پرآب مانند آبشار یاسوج و آبشار بهرامبیگی، رودخانههای خروشان و دشتهای سرسبز، این منطقه را به بهشتی برای طبیعتدوستان تبدیل کرده است. استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین دارای تنها پیست اسکی جنوب کشور در منطقه کاکان است که هرساله گردشگران بسیاری را جذب میکند.
مردم این استان عمدتاً از ایلهای لر و بختیاری هستند که با حفظ آداب و رسوم کهن، مهماننوازی را به زیباترین شکل به نمایش میگذارند. زندگی عشایری، صنایع دستی منحصربهفرد مانند گلیمبافی و جاجیمبافی، و غذاهای محلی مانند آش کارده و نان تیری، بخشی از جذابیتهای فرهنگی این منطقه محسوب میشوند. همچنین، گویش لری کهگیلویهای و موسیقی محلی با سازهای سنتی، هویت فرهنگی غنی این استان را تکمیل میکنند.
کهگیلویه و بویراحمد با وجود منابع طبیعی غنی، کشاورزی (تولید گردو، برنج و عسل)، دامداری (تولید لبنیات محلی) و صنایع نفت و گاز (پالایشگاه گاز یاسوج) از قطبهای مهم اقتصادی جنوب غرب ایران است. این استان همچنین با جاذبههایی مانند تنگ مهریان، پارک ساحلی یاسوج و منطقه حفاظتشده دنا، یکی از مقاصد برتر اکوتوریسم در ایران به شمار میرود. برنامهریزی برای توسعه زیرساختهای گردشگری و بهرهبرداری از ظرفیتهای طبیعی، آینده درخشانی را برای این استان ترسیم میکند.