تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کد مطلب : 9265

اهمیت استفاده از ظرفیت مشارکت های اجتماعی در پیشگیری و مقابله با قاچاق

۰
plusresetminus
برای پیشگیری و مقابله با پدیده‌ گسترده و دارای ابعاد مختلف قاچاق، باید از تمام ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف استفاده نمود.
مهدی کوشا
مهدی کوشا
 
 به گزارش "صدای بانک" ،  مهدی کوشا، مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت¬های مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به فرمان رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در خصوص مردمی نمودن مبارزه با قاچاق، گفت: با تدبیر و حمایت رییس محترم  ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و معاونت پیشگیری، امسال نشست ملی نقش مشارکت‌های مردمی در پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاو ارز را با حضور اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران، خبرگان در این حوزه، بخش مشارکت‌های مردمی دستگاه‌ها، سازمان‌ها و همچنین برخی از سازمان‌های مردم نهاد فعال برگزار خواهیم کرد.
وی در خصوص هدف از برگزاری این نشست، افزود: نتیجه این رویداد منجر به راهکار و تدوین دستورالعملی خواهد شد که نحوه تعامل آحاد مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد با ستاد و بالعکس را در امر پیشگیری و مقابله با قاچاق مشخص خواهد نمود.
کوشا ؛ با بیان اهمیت کارگروه فرهنگی و اجتماعی ستاد که برمبنای ماده 4 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ستاد و کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز 31 استان کشور تشکیل شده‌است، گفت: از وظایف تعریف‌شده برای این کارگروه استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و مشارکت‌های اجتماعی است. 
کوشا ادامه داد: در حال حاضر برای تحقق اهداف ستاد، موضوعات تخصصی و کارشناسی در حوزه مشارکت‌های مردمی، در کمیته تخصصی مشارکت‌های مردمی ذیل کارگروه فرهنگی و اجتماعی که با ریاست دبیرکل اسبق و مشاور رییس اتاق اصناف ایران تشکیل شده است، مطرح شده و در خصوص آن تصمیم گیری می شود.
کوشا خاطرنشان کرد: با برگزاری نشست ملی نقش مشارکت‌های مردمی در پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاو ارز امیدواریم ضمن دستیابی به یک مدل جامع مشارکت‌های اجتماعی پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با بهره‌مندی از ظرفیت عظیم مردم، سازمان‌های مردم‌نهاد و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، گام بزرگ و مهمی در حذف پدیده شوم قاچاق از جامعه، تحقق جهش تولید، سالم سازی و روان‌سازی فعالیت‌های اقتصادی برداشته شود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین